Ons bedrijf

Garage Francke is opgericht in januari 1979 door de gebroeders Francke. Ons autobedrijf is dus al decennia lang een begrip in Meliskerke en omgeving voor elk soort reparatie, onderhoudsbeurt, schadeherstel maar ook voor het kopen van een nieuwe auto of een gebruikte auto. Wij hebben doorlopende een grote voorraad van gebruikte auto’s staan.

Sinds 2002 zijn wij ook erkend dealer van Ligier en Microcar brommobielen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte brommobielen kunt u bij ons ook terecht voor alle reparaties, onderhoudsbeurten en schadeherstel aan uw brommobiel. De gebruikte brommobielen hebben wij in alle prijsklassen op voorraad staan. Ook de nieuwe Ligier en Microcar brommobielen kunnen wij u uit voorraad leveren. Maar als de juiste brommobiel er niet voor u bij staat, gaan wij graag voor u op zoek. Door ons specialisme en netwerk in brommobielen kunnen wij u altijd de meest passende 45 km auto leveren.

Mocht u vragen hebben over het financieren van uw brommobiel of een private lease brommobiel, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een kant en klare oplossing aanbieden. Als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen, dan halen wij u uiteraard ook erg op.

Al sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend om onze service, kwaliteit, garantie en bovenal betrouwbaarheid voor wat betreft de geleverde auto’s en brommobielen. Veel van onze klanten mogen wij dan ook al jaren lang bedienen. En vaak ook al weer de kinderen van onze klanten.

Ligier en MicroCar/Garage Francke

Ons bijzonder hechte team bestaat uit zeer goed opgeleide vakmensen waardoor wij u altijd snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Voor wie zijn de brommobiellen van Ligier en MicroCar?

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier en MicroCar brommobielen. In de showroom van Garage Francke in Meliskerke kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Francke dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. De verzekering is ook direct geregeld, waardoor je dus niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met Garage Francke maak je daarom de perfecte keuze.

Kennis maken met de brommobiel

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van de brommobiel bij Garage Francke. De brommobiel is niet alleen zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs. Ook voor senioren is de brommobiel ideaal als tweede autootje. De brommobielen van Ligier en MicroCar zijn geschikt voor jong & oud!

Contact met Garage Francke

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze showroom aan de Rapenburgweg 1 in Meliskerke of kijk eens uitgebreid rond op onze website. In onze moderne showroom vind je de laatste modellen en kun je direct terecht met vragen of voor het maken van een afspraak voor een proefrit.

Bezoekadres

Rapenburgweg 1
4365 ND Meliskerke

Tel: 0118-561748
info@garagefrancke.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08:00 tot 12:00,
13:00 tot 17:30 uur
Za: Geopend op afspraak