Private lease

Ben jij ook al enthousiast geworden over de private leasemogelijkheden? Dan vertellen wij je graag wat je exact kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om je extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een brommobiel overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rij jij al een nieuwe brommobiel van Ligier of MicroCar;
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag;
  • Ook een all-risk verzekering is in het maandbedrag opgenomen (UNIEK!);
  • Garage Francke blijft altijd jouw vaste dealer en contactpersoon;
  • Wij regelen alles voor je en jij hoeft je alleen nog maar te bekommeren om het tanken!;
  • Wil je je huidige brommobiel inruilen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Bij Garage Francke is het leasen van een brommobiel een fluitje van een cent. Je betaalt bij ons in termijnen en niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte toekomstige verrassingen. Wil jij dus overgaan tot het private leasen van een brommobiel dan kun je bij Garage Francke terecht voor een zeer aantrekkelijk aanbod met maandelijkse termijnen die all- inclusive zijn.

Goed verzekerd en veilig de weg op

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt daarvoor altijd terecht bij Garage Francke. De vakkundige monteurs van Garage Francke staan voor je klaar om voor het onderhoud van jouw brommobiel te zorgen, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Ook voor schade kun je terecht in onze werkplaats.
Een all-risk-verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke private leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij je weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken.

Informatie of vragen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bij Garage Francke staat de koffie altijd klaar. Graag verwelkomen wij jou in onze showroom in Meliskerke om de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease aan je te presenteren en geven wij je graag antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij uitsluitend geopend op afspraak.

Vraag een offerte of gratis proefrit aan

Via de contactpagina van Garage Francke kun je een offerte of een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen over Garage Francke, staan wij je graag te woord.

Bezoekadres

Rapenburgweg 1
4365 ND Meliskerke

Tel: 0118-561748
info@garagefrancke.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08:00 tot 12:00,
13:00 tot 17:30 uur
Za: Geopend op afspraak